Datum objave: 01. Prosinac 2013

Vaterpolisti Šibenika konačno pobijedili, GKK Šibenik slavio na Baldekinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Konačna pobjeda vaterpolskog kluba Šibenik u ovoj sezoni!. Sinoć su na bazenu u u Crnici pobijedili Branik iz Maribora s visokih 11 :3. Branik,istina, još nije skupio niti jedna bod na tablici, ali u slučaju šibenskih vaterpolista vrijedi: “vaka mala naprid gura“.
Strijelci za Šibenik bili su Andrija Basic. 4 gola, Lovro Rončević i Karlo Erak po 2 dok su po jedan gol postigli Filip Perkov, Domagoj Belamarić i Edi Seferović. Vratar Luka Sučić imao je 10 obrana

Košarkaši GKK Šibenik zabilježili su petu pobjedu u nizu u utakmici protiv Darde koju su svladali s 71 : 70. Iako je početak bio slab da ne kažemo jako loš kad su nas gosti iz Darde u prvoj četvrtini vodili i s 13 koševa razlike na odmor se otišlo s 8 koševa prednosti. Prednost su Šibenčani imali i u trećoj četvrtini 25 :17, a u zadnjoj četvrtini su nas gosti vodili s 2 koša prednosti što im nije bilo dovoljno da odnesu pobjedu. GKK Šibenik tijesno je pobjedio goste iz Darde s 71:70, ali su unatoč toj maloj razlici Funcuti zdušno bodrili svoje igrače. Kod domaćina najbolji strijelac bio je Ljubo Šamadan s 15 koševa, po 14 koševa dali su Ozren Mišić i Filip Vukičević te 11 koševa Domagoj Bašić. Teo Petani dao je 9, mladi Franko Kalpić Franko 5 , a 3 koša dao je Roko Badžim.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti