Datum objave: 28. Studeni 2013

Sutra počinje MOGS- sajam obrtništva i poduzetništva u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Oko 120 obrtnika i drugih poduzetnika predstavite će svoje proizvode i usluge na ovogodišnjem trećem Međunarodnom obrtničkom sajmu u Šibeniku koji će biti otvoren sutra, 29. Studenog, a trajat će do 2. Prosinca. To je nešto manje obrtnika nego lani, ali je, s obzirom na krizno stanje u gospodarstvo odaziv i dalje zadovoljavajući.

Kao i prijašnjih godina sajam je organiziran u velikom šatoru na prostoru bivšeg TEF –a. I ove godine je zadržao međunarodni karakter jer će na njemu biti predstavljena Gospodarska komora Herceg Bosne i agencija za promicanje ulaganje pokrajine Marche iz Italije, ali će i nekoliko domaćih poduzetnika nastupiti sa svojim partnerima iz inozemstva. Na otvorenju će uz predstavnike Grada Šibenika i Šibensko – kninske županije biti i Zlatko Grdeljić, izaslanika Predsjednika Republike Hrvatske, njegov savjetnik za obranu, Vjekoslav Rakamarića, pomoćnik ministra poduzetništva i obrta i Dragutin Ranogajca, predsjednika Hrvatske obrtničke komore.
Organizator MOGS –a je Udruženje obrtnika Šibenik,a cilj je pomoći poduzetnicima da promoviraju svoje proizvode i usluge i olakšati im poslovno povezivanje. MOGS se proteklih godina pokazao i kao uspješan "sajam publike" jer je imao veliki broj posjetitelja.

Iz kategorije: Vijesti