Datum objave: 18. Studeni 2013

Tri medalje za juniora iz PK More na mitingu u Zagrebu

Diana Ferić
Diana Ferić

Plivači PK MORE nastupili su prošli vikend na tradicionalnom plivačkom mitingu MLADOST 2013 u Zagrebu gdje se najviše istakao Petar Krešimir Marasović koji je osvojio 3 medalje, dok su ostali plivači otplivali svoje najbolje rezultate.

Na mitingu je sudjelovalo  485 plivača iz 46 klubova  iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Grčke, a za PK MORE nastupilo je šest plivača: Antonia Gulin i Mate Bakula u seniorskoj konkurenciji, Martina Skelin, Toni Živković i Petar Krešimir Marasović u juniorskoj i Lorenzo Marenzi u mlađe juniorskoj konkurenciji.
Petar Krešimir  nastupio je u četiri discipline. Zlatnu medalju osvojio je zlato na 100m slobodno, srebrnu na 200m slobodno i broncu na 100m leđno.  Osvojio je i četvrto mjesto na 200m leđno. Iako je tek prvu godinu junior, nastupio je u tri A finala.

Osim Petra Krešimira zapažene rezultate postigli su i:  Antonia Gulin koje je nastupila  isto u četiri discipline i izborila dva A finala  i dva 6. mjesta u ukupnom plasmanu u disciplini 50m i 100m leptir, Martina Skelin  bila je četvrta juniorka u disciplini 400m slobodno, a Lorenzo Marenzi  je osvojio 6. Mjesto kao mlađi junior u disciplini 50m prsno.

Iz kategorije: Vijesti