Datum objave: 14. Studeni 2013

Šibenska policija u autobusu otkrila dilera s kilogramom kokaina

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija je, na temelju ranije prikupljenih saznanja, prije dva dana kod 45 – godišnjaka iz Vojnića, putnika u autobusu tvrtke iz Samobora, na šibenskom autobusnog kolodvoru otkrila oko kilogram kokaina. U vezi s tim su danas održali konferenciju za novinare. Na kojoj su bili Ivica Kostanić, načelnik Policijske uprave, Zdravko Sedlar, voditelj Službe kriminalističke policije i Anđelo Klarić, voditelj Odjela kriminaliteta droga.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanju osumnjičili su ga za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pronađeni kokain bio je pakiran u dva smotuljka oblijepljena smeđom samo ljepljivom trakom sa 105 komada raznog streljiva, koje je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. Tom prilikom od osumnjičenog je oduzeto i 3 400 kuna, koje je osumnjičeni, kako je utvrđeno, dobio kao predujam za prijenos droge.
Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Iz kategorije: Vijesti