Datum objave: 03. Studeni 2013

Jedinstvo na izbornoj konvenciji gradskog SDP-a

Diana Ferić
Diana Ferić

Izaslanici 7. Izborne konvencije Gradske organizacije SDP-a Šibenik izabrali su danas novi Gradski odbor i Predsjedništvo te organizacije te dva potredsjenika i to Ivana Bašića i Krešimira Šakića. Skup je prošao bez ikakve rasprave i istupa. Skup je, kao gost pozdravio Petar Baranović, predsjenik lokalnog HNS-a.

Za članove potpredsjedništva Gradskog odbora SDP Šibenik izabrani su: Josip Belamarić, Valentina Mejić, Luka Nikpalj, Čedomir Perković, Joško Šupe i Damir Vučak. Članovi Gradskog odbora SDP-a Šibenik su: Renata Basić, Vladimir Braica, Ivo Crljen, Gordana Cvjetković, Sanja Grgas, Neven Krnić, Matea Lambaša, Dragan Manojlović, Nikola Milutin, Marina Nadoveza, Ivona Perišić Rošić, Boris Plazibat, Tonči Restović,Vinko Sutlović, Damir Vučak, Ivana Vučenović, Duško Živković i Ivica Živković, uglavnom svi koji su na proteklim untarstranačkim izborima podržavali Franka Vidovića, novog-starog predsjednika šibenskog SDP-a.

„Drago mi je da je današnja konvencija prošla u prijateljskoj atmosferi kako i priliči“, rekao je Franko Vidović, predsjednik Gradskog odbora SDP-a Šibenik. „Iako SDP na lokalnim izborima u Šibeniu nije imao sreće mi ćemo nastaviti raditi na napretku Šibenika. Sadašnja Vlast se sada hvali našim projektima kao to su tvrđava sv. Mihovila i Banj koji im prije nisu valjali, a sada su ih prisvojili. Oni jednostavno nemaju svoju ideju, nemaju viziju“, nastavio je Vidović. Osvrnuo se i na rad vlade Zorana Milanović: „Sadašnja vlada radi ono što su sve vlade do sada trebale raditi. SDP izvlači Hrvatsku iz katastrofe u  koju je doveo HDZ.“ Uz čestitku izabranima, čestitao je svima i Dan oslobođenja Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti