Datum objave: 03. Studeni 2013

Uspješan sportski vikend:Pobjeda košarkaša,vaterpolista i nogometaša

Diana Ferić
Diana Ferić

 Nogometaši Šibenika pobijedili su u Omišu domaću momčad rezultatom 2 : 0 u utakmici 13. kola Treće hrvatske nogometne lige jug. Dvostruki strijelac bio je Slavica i 16. i 45 minuti igre . To je druga uzastopna pobjeda HNK Šibenik.

Prvi bod u ovogodišnjem prvenstvu Triglav  jadranske lige osvojili su vaterpolisti Šibenika sinoć u Zagrebu  u utakmici protiv domaćeg Medveščaka. Igrali su neriješeno, 8 : 8.

Prvu pobjedu u ovogodišnjem prvenstvu u A 1 ligi zabilježili su košarkaši GKK Šibenika. Sinoć su na Baldekinu uvjerljivo  svladali ekipu Alkara iz Sinja i nanijeli im prvi poraz u prvenstvu. Utakmica je završila sa 76 : 55, a Šibenčani su od početka do kraja  kontrolirali igru i rezultat i zasluženo pobijedili. Najefikasniji u redovima Šibenčana bili su Bašić sa 17 i Šamadan s 13 koševa.  Za domaće košarkaše prvi put je nastupio Petani koji se nedavno pridružio  Šibenčanima. Sljedeću utakmicu GKK Šibenik igra u Križevcima protiv istoimene ekipe.

I drugi predstavnik Šibenika u A 1 ligi Jolly Jadranska banka bio je uspješan. Pobijedili su gostima košarkaše Darde rezultatom 78 : 63.  I njima je to druga uzastopna pobjeda. Najefikasniji igrač kod Jollyja bio je Ross s 33 koša. Ovom pobjedom  košarkaši Jollyja polako izlaze iz krize u kojoj su bili početkom prvenstva. U idućem kolu na Baldekinu dočekuju košarkaše Splita.

Iz kategorije: Vijesti