Datum objave: 28. Listopad 2013

Bliži se veliki koncert Halida Bešlića u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

„Kralj sevdaha“ Halid Bešlić nastupit će, kao što je već najavljeno, 9. studenog u velikom šatoru na zemljištu bivšeg TEF –a koji će se prostirati na oko 1000 četvornih metara, a moći će primiti preko dvije tisuće posjetitelja. Ozvučenje i rasvjeta će biti na visokoj razini, kao i ugostiteljska ponuda, Halida će pratiti sedmeročlani bend vrhunskih glazbenika, otkrivaju organizatori.

Halid Bešlić je nedavno u Bjelovaru napunio cijelu sportsku dvoranu što samo potvrđuje da je taj bosanskohercegovački pjevač i dalje jedan od najpopularnijih izvođača u regiji. Prije mjesec dana u Sarajevu je pjevao pred više od trideset tisuća posjetitelja.

Nakon automobilske nesreće koja ga je pogodila prije tri godine, ne nastupa više toliko često, a u Šibenik dolazi po prvi put u sklopu velike turneje na kojoj predstavlja svoj novi hit albuma „Romanija“, izdan u proljeće ove godine.

Kao predgrupa Halidu nastupit će domaća klapa Nas Quatros koja je poznata po zanimljivim obradama poznatih hitova kao i svojim hvaljenim autorskim pjesmama. Za after party bit će zadužen poznati mladi šibenski DJ Mika (Marko Mikulandra) koji će publiku ostaviti budnom do tri sata ujutro sa svojim odabranim setom aktualnih domaćih hitova.

Organizatori naglašavaju da će mjere sigurnosti biti na visokoj razini. Bit će zabranjeno unošenje hrane i pića u prostor gdje će se održavati koncert, abit će za sve osigurano parkirališno mjesto.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta na ulazu u šator iznosit će 90 kuna. Karte se mogu kupiti do petka 9. studenog do 12 sati na sljedećim pretprodajim mjestima:

Šibenik - caffe barovi Zamak, Baldekin, Domino, Public, pivnica Liro
Knin – caffe barovi Barka, Black & White
Drniš – caffe bar Zagreb
Vodice – caffe bar No7
Primošten – caffe bar Sport
Rogoznica – caffe bar Queen Elizabeth
Murter – caffe bar La Playa
Brodarica – caffe bar Bonita

Iz kategorije: Vijesti