Datum objave: 27. Listopad 2013

Uspješan vikend za nogometaše,košarkašice i košarkaše Jollyja

Diana Ferić
Diana Ferić

Uspješni su ovog vikenda bili košarkaši Jollyja, košarkašice Šibenika i nogometaši Šibenika,a poraženi su jedino košarkaši GKK Šibenik u gostima kod Zaboka.
Košarkašice Šibenika zabilježile su još jednu pobjedu u gostima. Pobijedile su ekipu Pletera rezultatom 61:65. Utakmica je bila izjednačena do samog kraja, ali su

Šibenčanke, zahvaljujući prvenstveno dobro raspoloženoj Semren postigle bolji rezultat. Semren je bila i najefikasnija igračica utakmice.
Košarkaši Jollyja došli su do prve pobjede u ovogodišnjem prvenstvu. Svladali su na Baldekinu ekipu Slavonskog Broda s 80 : 68. Gosti su držali priključak samo u prvom poluvremenu dok su u nastavku domaći košarkaši pokazali nadmoć i povećali rezultat te pobijedili s razlikom od čak 28 koševa.

Nogometaši Šibenika pobijedili su na Šubićevcu Unešić s 3 : 1 u županijskom derbiju 3. HNL. Golove su postigli Kartelo, Živković i Slavica.
Košarkaši GKK Šibenik nisu se uspjeli nametnuti u derbiju sa Zabokom. Izgubili su utakmicu sa 100 : 79. Domaći igrači cijelu su utakmicu kontrolirali rezultat i na kraju zasluženo pobijedili s velikom razlikom. Sljedeću utakmicu Šibenik igra na domaćem terenu sa sinjskim Alkarom.

Iz kategorije: Vijesti