Datum objave: 21. Listopad 2013

Prometni redari u Šibeniku od danas ureduju u novim uniformama

Diana Ferić
Diana Ferić

Prometni redari u Gradu Šibeniku od danas imaju nove uniforme, kakve su propisane Pravilnikom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.Za njihovu novu odoru uz  cipele, remenje i kišne kabanice iz gradskog proračuna je izdvojeno oko 26 636 kuna. Do kraja godine i komunalni će redari dobiti svoje uniforme za koje će sredstva  biti osigurana rebalansom ovogodišnjeg  proračuna ili u proračunu za 2014. godinu. 

Smisao je da  komunalni i prometni redari budu prepoznatljivi  za građane, a gradska vlast procjenjuje da će s novim uniformama redari dobiti veću ozbiljnost u radu  te da će time biti efikasniji.  „Rad komunalnih i prometnih redara  utječe i na cjelokupnu sliku rada gradske uprave i gradonačelnika Šibenika  pa je to razlog  da se poboljšava rad tih služba, priopćili su iz Ureda gradonačelnika.

Nove uniforme prometnih i komunalnih redara najavio je gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić na nedavno održanom radnom sastanku s komunalnim i prometnim redarima, na kojem je bilo riječi o učinkovitijem  radu tih službi, ali i o potrebi da im se, radi njihove efikasnosti, omoguće i bolji uvjeti rada.

FOTO: www.sibenik,hr

 

Iz kategorije: Vijesti