Datum objave: 14. Listopad 2013

GSS- ovci nakon pet sati potrage pronašli ozlijeđenu 89- godišnjakinju iz Čavoglava

Diana Ferić
Diana Ferić

Nestalu 89 – godišnju staricu iz zaseoka Durdovi, pokraj Čavoglava pronašli su jučer poslijepodne, nakon pet sati potrage, uz pomoć psa, pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, ozlijeđenu, sa slomljenom rukom i arkadom. Riječ je o istoj starici koja je bila iz svog doma otišla i u svibnju ove godine, a GSS-ovci su je nakon potrage pronašli na gotovo identičnoj lokaciji.

Stanica GSS –a u Šibeniku jučer je dobila dojavu o nestanku starije ženske osobe na području Kljaka, zaseok Durdovi kod Čavoglava koja se u subotu oko 17 sati udaljila iz svog doma u kojem živi sama. Ubrzo je postalo jasno da se radi o baki Iki, staroj 89 godina, koju su članovi Stanice tražili u svibnju i pronašli u jami u kojoj je dva dana ležala u vodi.

Deset članova Stanice Šibenik s dva potražna psa hitro se uključilo u potragu. Akcija je okončana oko 18 sati. Baku Iku pronašli su oko 1 km jugoistočno od njezine kuće, a što je posebno zanimljivo, nekih stotinjak metara od mjesta gdje je pronađena u svibnju, priopćili su iz GSS –a. Zbrinuli su je predali Hitnoj medicinskoj pomoći.

FOTO:GSS

Iz kategorije: Vijesti