Datum objave: 10. Listopad 2013

Rajić se kandidirao protiv Vidovića, a o njemu se ne izjašnjava

Diana Ferić
Diana Ferić

Ivan Rajić, jedan od trojice kandidata za predsjednika Gradskog odbora SDP –a Šibenik predstavio je na današnjoj konferenciji za novinare svoj program izbjegavajući bilo što konkretno reći o dosadašnjem načinu vođenja stranke u Šibeniku i dosadašnjem predsjedniku i svom protukandidatu Franku Vidoviću. Na novinarsko pitanje smatra li da se Vidović trebao kandidirati iako je izgubio izbore kazao je. „Gospodin Vidović je o tome sam sve rekao i ja nemam što dodati. Članstvo će na izborima dati pravi odgovor“, kazao je. Diplomatski, bez jasnog odgovora, reagirao je  i na pitanje smeta li mu to što ga neki smatraju demokratskim dekorom protukandidatom po zadatku: „Svatko ima pravo na svoje mišljenje, naši članovi će odlučiti“, odgovorio je.


Slogan njegovog izbornog programa je „Sposobno-Demokratski-Pošteno“. Usmjeriti ću se na jačanje svakog mjesnog ogranka šibenskog SDP-a i zajedničko stvaranje novih razvojnih politika za pobjedu na sljedećim lokalnim izborima. Članice i članovi šibenskog SDP-a su naša najveća snaga, stoga ću svoje političke aktivnosti ponajviše razvijati prema i sa članstvom“, poručio je Ivan Rajić. On smatra da ni Forum žena ni Forum mladih SDP –a nije do kraja pokazao sve što može i mora, a zalaže se i za edukaciju članova SDP –a i bolje odnose s javnošću. Želi da organizacija SDP -a  Šibenik bude najjača u Dalmaciji.

Ivan Rajić član je Gradskog odbora SDP –a Šibenik i vijećnik je u Gradskom vijeću. Umirovljeni je časnik Hrvatske ratne mornarice. Od 1990. do 1992. godine bio je član Predsjedništva tadašnje Stranke demokratskih promjena u Šibeniku, a SDP – u je pristupio 2009. Godine, nakon umirovljenja. Osnovao je Mjesni ogranak SDP-a u Raslini i pobijedio na izborima za mjesni odbor.

Izbori za predsjednika šibenskog SDP-a održat će se u nedjelju, 20. Listopada,a uz njega kandidati su Franko Vidović i Željko Vujin koji zastupa članstvo koje nije zadovoljno dosadašnjim vođenjem SDP –a u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti