Datum objave: 05. Listopad 2013

Sjećanje na legendarnog Josipa Slamića Prima

Diana Ferić
Diana Ferić

Legendarnog košarkaškog zanesenjaka, Šibenčanina Josipa Slamića Prima prisjetili su se danas, na drugu godišnjicu njegove smrti ŽKK ŠIBENIK; ŽKK ŽELJEZNIČAR i KK JOLLY JADRANSKA BANKA ŠIBENIK. Njihova izaslanstva položili su jutros cvijeće na njegov grob na groblju svete Ane . Njemu u čast danas i sutra se igra 2.memorijalni turnir na Baldekinu.

Na konferenciji za novinare danas su taj turnir i nadolazeću košarkašku sezonu najavili ŽKK ŠIBENIK i predstavnici gostiju ŽKK  ŽELJEZNIČARA iz Sarajeva. Trener toga kluba Dragan Ognjenović istaknuo je kako mu je drago što turnir nosi njegovo ime i što se Primu kao čovjeku koji je cijelog sebe davao za žensku košarku odaje priznanje. „ Želio bih da se pojavio neki novi Primo koji će nastaviti ono što je on radio“, zaključio je.

U prvom polufinalu Turnira koji je na rasporedu danas u 17.30 sati sastaju se Zadar i Željezničar iz Sarajeva, dok će u 19.30. sati igrati Šibenik i Split. Susret za treće mjesto igra se u nedjelju u 16 sati, dok je finale na rasporedu u 18 sati.

Za ŽKK Šibenik to će biti posljednje utakmice pred novu sezonu koju počinju 12. listopada kada u Zagrebu igraju s Medveščakom.
 

Iz kategorije: Vijesti