Datum objave: 30. Rujan 2013

Krešimir Mišak predstavlja "Dečki odjebite u skokovima..." i u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Krešimir Mišak, novinar i publicist, poznatiji kao autora i voditelja kultne emisije HTV –a „Na rubu znanosti“ svoju će posljednju knjigu provokativnog naslova "Dečki,odjebite u skokovima(i dalje:sve piše u novinama...samo najvažnije ne)“ predstaviti u Šibeniku 4. listopada u Knjižari matica.

Riječ je o nastavku njegove "Sve piše u novinama... a ponešto i ne" i predstavlja nastavak šetnje kroz vijesti koje su ispred naših očiju, a opet skriveno, programiranjem i zavođenjem uma i pažnje, i same sudjeluju u gradnji orvelovske totalitarističke države.

Cilj je, kako smatra Mišak, centralizirana kontrola Planeta pomoću strukture svjetske vlade, svjetske vojske, svjetske valute i mikročipiranog stanovništva spojenog na svjetski kompjutorski sustav i svjetsku mrežu satelitske navigacije tj. globalnog pozicioniranja. To se sve zbiva u ovom trenutku i do detalja je dokumentirano - ako si dopustimo uočavanje i povezivanje detalja u smislenu cjelinu.

Mišakovo gostovanje u Šibeniku sigurno će privući veliku pozornost, kao što je to bilo prije nešto manje od godinu dana kada je na istom mjestu govorio o svom radu i knjigama koje je napisao.

Iz kategorije: Vijesti