Datum objave: 26. Rujan 2013

Kaufland opremio dječje igralište na Krvavicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Novouređeno dječje igralište na Krvavicama otvorili su danas zamjenik gradonačelnika Šibenika Nikica Penđer i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić, u nazočnosti  predstavnika Kauflanda i vrtićke djece.  Grad Šibenik je pripremio teren, a Kaufland je uredio to igralište.

„Zahvaljujem tvrtki Kaufland na vrijednoj donaciji i igralištu koje, u prigodi Dana Grada Šibenika, darujemo našim najmlađim sugrađanima. Šibenik, kao grad Međunarodnog dječjeg festivala i Grad prijatelj djece, sustavno će i nadalje brinuti o prostorima za igru malih Šibenčana. Pripremamo dokumentaciju za nova igrališta i to u Jurasima i Ražinama Donjim, a također imamo u planu i igralište u Boraji uvrstiti u proračun “, kazao je dogradonačelnik Penđer.

Na tom je prostoru već postojalo  dječje igralište koje, zbog dotrajalosti, više nije zadovoljavalo standarde i predstavljalo je opasnost za djecu. Otvarajući svoju šibensku poslovnicu, tvrtka Kaufland je ponudila donaciju od 20 tisuća kuna Gradu kako bi se igralište obnovilo i omogućilo djeci da se nesmetano igraju.

Na igralištu su postavljeni novi  tobogan, klackalice,i  ljuljačke. Izvođač radova je bila tvrtka 2Marka, priopćio je Ured gradonačelnika Grada Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti