Datum objave: 25. Rujan 2013

Nives Radić borit će se na svjetskom prvenstvu u kickboxingu u Brazilu

Diana Ferić
Diana Ferić

Višestruka europska i svjetska prvakinja u kickboxingu, Šibenčanka Nives Radić sudjelovat će na  svjetskom  seniorskom prvenstvu u kickboxingu, u sastavu reprezentacije Hrvatske i to u dsciplini low kick u kategoriji do 70 kg. Prvenstvo će se održati  od 30. rujna do 06. listopada u Sao Paolu, a u Brazilu s njom putuje i njezin trener Damir Lambaša.

Nives je aktualna prvakinja Europe i  prvakinja svijeta iz 2009. u ovoj disciplini, a na tom svjetskom prvenstvu pokušati će ponovno uzeti titulu svjetske prvakinje. Konkurencija će, kažu u Kickboxing klubu“Dalmatino“ biti žestoka, a za sada znaju da će, uz nju, zasigurno konkurirati:Cristina Caruso iz Italij, Elizabeth De Souza iz Brazil, Diana Galina iz Rusije, Patricia Gonzalez Garcia iz Španjolske Clicia Queiroz iz Portugala.

„Pripreme su trajale cijelo ljeto uzkratak odmor od 15-ak dana. Izvršene su kvalitetno, te  se nadamo sportskoj sreći u ždrijebu i u ringu.Za logističku potporu u kvalitetnim pripremama i svesrdnu pomoć zaslužni su: Šibensko-kninska županija, Grad Šibenik, Jadranska banka, Gradska čistoća, Vodovod i odvodnja, Županijska Uprava za ceste, Županijska lučka uprava , te Turistička zajednica Grada Šibenika“, ističe Damir Lambaša.

 

Iz kategorije: Vijesti