Datum objave: 11. Rujan 2013

Komunalni redari u Šibeniku dobivaju uniforme i pojačavaju rad

Diana Ferić
Diana Ferić

Komunalni redari u Šibeniku  dobit će uskoro  uniforme koje će ih činiti prepoznatljivim među građanima, a takvih vizualnim indentitetom dobit će  veću ozbiljnost u radu . S tim su komunalne redare na današnjem sastanku s njima  upoznali gradonačelnik Šibenika Željko Burić i  njegov zamjenik Danijel Mileta. Vrijednost uniformi za 10 komunalnih redara, procjenjuje se na oko 25 tisuća kuna, a sredstva za njihovu kupnju biti će osigurana rebalansom proračuna ili u proračunu za 2014.  godinu.

Na sastanku, na kojem su bili i prometni redari, bilo je riječi o povećanju učinkovitosti rada tih službi, ali i o potrebi da im se omoguće bolji uvjeti rada. Zamjenik gradonačelnika Mileta poručio je kako rad komunalnih i prometnih redara daje sliku rada gradske uprave i gradonačelnika  pa u tu službu treba poboljšati, a  s poboljšanjima   steći  će se  osnova za bolje rezultate rada na terenu.

Komunalni redari su gradonačelnika izvijestili o svojim prijedlozima poboljšanja rada  kao i o problemima s kojima se susreću u obavljanju svoga posla. Posebno su istakli potrebu bolje suradnje s policijom, na koju temu će se s Policijskom-upravom Šibensko-kninskom održati radni sastanak.

 

Iz kategorije: Vijesti