Datum objave: 10. Rujan 2013

Policajac automobilom ozlijedio oca manekenke Maje Cvjetković

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanin kojem je jučer  policiajac službenim autmobilom prešao preko noge  na parkiralištu na Biocima je otac  manekenke Maje Cvjetković, Srećko, doznaje portal Scena.hr doznali smo da se radi o njezinom ocu. Sreću Cvjetković udario je automobil kojim je upravljao policijski službenik.

- Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kad je policijski službenik ove Policijske uprave upravljajući službenim osobnim automobilom Mercedes, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se parkirališnim prostorom te dolaskom do kolnika navedene ulice vozilom zaustavlja se, a potom vrši radnju uključivanja u promet, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, uslijed čega je ozlijedio 53-godišnjeg pješaka, koji se tom prilikom nalazio na asfaltnoj površini parkirališta. Protiv 45-godišnjeg vozača će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava – priopćili su iz policije. Majin otac jučer je hitno operiran. Manekenka je u šoku, a vijest je primila dok se vozila na reviju u Omiš.

- Kad me mama nazvala i javila mi jako lošu vijest, odmah sam došla u bolnicu gdje me dočekala cijela obitelj. Svi su zgroženi što je mom ocu u lošem stanju s vanjskim prijelomom noge u polusvijesti policija dala da puše u dreger. Naravno, ustanovilo se da nije pio. Svi smo uz njega – kazala nam je potresena Maja. Manekenka nam je ispričala što je njoj rekao očevidac nesreće.

- Nesreća se dogodila na parkiralištu kraj ceste. Srećo je stajao i čekao prijatelja. Policajac je došao neprilagođenom brzinom i Sreći zakačio lijevu nogu prilikom čega je Srećo pao na cestu i počeo zapomagati i lupati po automobilu ne bi li vozač shvatio da ga je udario. Policajac nije čuo Srećino zapomaganje. Automobilom se vratio unatrag i prešao mu još jednom preko noge. Bilo je strašno – ispričao je očevidac Maji, prenosimo s portala Scena.hr.

FOTO:Večernji list

Iz kategorije: Vijesti