Datum objave: 10. Rujan 2013

Utvrđeni prijedlozi za dodjelu nagrada i priznanja Grada Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Nagradu  Grada Šibenika, prema prijedlogu Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Gradskog vijeća Grada Šibenika,  ove godine će dobiti Zorana Ivić za postignute rezultate u odgojnoj djelatnosti i poduzetništvu,  novinar i publicist Ivo Jakovljević za očuvanje i promicanje šibenske baštine, arheolog Željko Krnčević za postignuća u revitalizaciji tradicije Šibenika i šibenskog kraja i Lovačko društvo Šibenik za stogodišnjicu uspješnog djelovanja na području lovstva i zaštite okoliša.
Gradsko vijeće će, bez rasprave, o tim i ostalim  prijedlozima  za ovogdišnja priznanja odlučiti na sjednici koja će se održati 18. rujna. Glasovanje je uglavnom samo proceduralna formalnost i vjerojatno će svi prijedlozi biti i prihvaćeni. 

Grb grada Šibenik dobit će, ako to Gradsko vijeće prihvati, Emin Armano za izniman dugogodišnji doprinos u radu Orguljaške ljetne škole.

Za plaketu su predloženi Josip Labura, tajnik šibenskog Društva inovatora,  za postignute uspjehe u dugogodišnjem radu na području inovatorstva, Ivica Tucak za ostvareni dosadašnji  uspjeh u trenerskoj vaterpolskoj karijeri, Udruga slijepih Šibensko-kninske županije za šezdesetgodišnjicu uspješnog djelovanja u pružanju pomoći slijepima ,Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Kamenčić“ za postignute rezultate u radu s djecom i osobama s posebnim potrebama, Hrvatski planinarski klub Sveti Mihovil za ostvarene rezultate u planinarskim, speleološkim i alpinističkim aktivnostima i MNK Katanađo za tridesetpetogodišnji uspješni doprinos u razvoju malog nogometa u Šibeniku.
 

Iz kategorije: Vijesti