Datum objave: 05. Rujan 2013

POSPREMANJE:Tko su članovi novih nadzornih poduzeća gradskih tvrtki?

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradska čistoća prvo je poduzeće u stopostotnom  vlasništvu Grada Šibenika  u kojem je nova gradska vlast promijenila  direktora. Umjesto Stipe Tomičića tu tvrtku sada vodi  Sanja Čatlak, bivša  direktorica ispostave Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje  u Šibeniku.

Do sada su, međutim, promijenjeni  gotovo svi nadzorni odbori gradskih komunalnih poduzeća. Najprije su u srpnju  u novi NO TEF –a imenovani  Perica Miljković, Danijel Pilipac, Ana Banovac, Vjekoslav Čatlak i Jasminka Žaja, a opozvani su Goran Grguričin, Goran Mihelčić , Zoran Radić, Vikica Pleše i Zoran Ravlić

Skupština Čempresi  d.o.o. Šibenik je 28. kolovoza opozvala stari NO u kojem su bili Marko Rajčić, mr.sc. Goran Grguričin, kao predsjednik te Milorad Mišković i Vladislav Mihelčić i u novi imenovala  Hrvoja Stančića, Antu Svračka, Petra Kneževića i Velebita Govića.

U isto vrijeme imenovan je i novi NO Gradske čistoće koji čine Čedo Petrina, Vinko Barišić, Siniša Peran i Nediljko Ilić umjesto dosadašnjih članova Gorana Horvatovića, Nikole Lovrića, Miljenka  Vukšića i Ivana Reljana.

Prije nekoliko dana promijenjen je i NO Gradskog parkinga. Opozvani su dosadašnji članovi Paško Jurišić, Čedomir Perković, Damir Vučak i Boris Desnica i za nove članove izabrani Vladimir Buneta, Nikica Vučenović, Boris Dukić i Boris Spahija. U svim NO je još i po jedna predstavnik zaposlenika.

Nakon formniranja novih nadzornih odbora očekuju se i odluke o tomu hoće li direktorima biti potvrđen mandat ili će i oni biti promijenjeni.

 

Iz kategorije: Vijesti