Datum objave: 04. Rujan 2013

Počinje gradnja plinske distribucijske mreže u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Izgradnja plinsko – distribucijske mreže u Šibeniku počet će za dva do tri tjedn, a prva plinska opskrba u Šibeniku bi trebala biti puštena u pogon već dogodine na proljeće i to u zgradama koje se grade na Biocima. O tome su zmjenika gradonačelnika Grada Šibenika mr.sc. Danijela Miletu sastao danas izvijestili predstavnici tvrtke koja je koncesionar te distribucijske mreže. Na satsnaku u Šibeniku bili su članovi Uprave Gottfried Reisenauer  i Werner Casagrand  te  projektni inženjer  Goran Jurilj.

Tvrtka EVN Croatia Plin, kao koncesionar za izgradnju plinsko-distribucijske mreže u Šibensko-kninskoj županiji temeljem ugovora potpisanog 2010.g., dobila je i službeno potvrdu Glavnog projekta nadležnog županijskog ureda za početak radova u Šibeniku.
Izvođač radova za područje Grada Šibenika je tvrtka ZagrebMontaža.

Zamjenik gradonačelnika Mileta je zahvalio na informacijama, te ponudio partnerstvo Grada u rješavanju svim mogućih spornih pitanja tijekom izvođenja radova, kao što su imovinsko-pravni odnosi koji bi se mogli pojaviti na, lokacijskom dozvolom, utvrđenoj trasi. Također se obvezao poslati popis lokacija na kojima su već u gradu postavljene cijevi, kao i popis infrastrukturnih projekata grada Šibenika, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika.

FOTO:

 

Iz kategorije: Vijesti