Datum objave: 03. Rujan 2013

Imenovan novi nadzorni odbor Gradskog parkinga

Diana Ferić
Diana Ferić

Novi Nadzorni odbor poduzeća Gradski parking konstituiran je danas, a za predsjednika je izabran Vladimir Buneta iz HDZ –a, inače predsjednik mjesnog odbora Zlarin. Njegov zamjenik je Nikica Vučenović, a članovi su još Boris Spahija kojeg je predložila Nezavisna lista Ante Gašperova Čaće, Boris Dukić iz HSS –a te Zoran Bobanović kao predstavnik zaposlenika te gradske tvrtke. Na sjednici je kao opunomoćenik predsjednika Skupštine gradonačelnika Željka Burića bio njegov zamjenik Danijel Mileta.

Lovorka Bujas, direktorica „Gradskog parkinga“ novi je Nadzorni odbor upoznala s poslovanjem te tvrtke i njezinom djelatnošću, a uručila im je svima i monografiju Gradskog parkinga koju su izdali prije dvije godine na 10. obljetnicu osnivanja te Odluku o osnivanju i financijsko izvješće o poslovanju.

Nakon promjene gradske vlasti logično je bilo očekivati da će biti izmijenjeni nadzorni odbori i upravna vijeća gradskih tvrtki koje je i do sada uvijek krojila politika. Uskoro će se znati i sudbina direktora koji su na njihovom čelu.

Iz kategorije: Vijesti