Datum objave: 26. Kolovoz 2013

Šibenčanka Renata Marić druga pratilja miss Hrvatske!

Diana Ferić
Diana Ferić

Dok Rijeka slavi izbor Lane Gržetić za novu miss Hrvatske obitelj Marić s Brodarice slavi uspjeh svoje kćeri i unuke Renate koja je osvojila titulu druge pratilje najljepše Hrvatice.                                                                                                                                                                                                                      

Šibenčanka Renata Marić studentica četvrte godine Studija upravljanja poslovnim komunikacijama na VERN-u, koja s obitelji živi na Brodarici, vratila se danas iz Zagreba gdje je sinoć na 22. izboru za miss Hrvatske ponijela lentu druge pratilje najljepše Hrvatice Riječanke Lane Gržetić.

Na Brodarici su najljepšu Dalmatinku i Šibenčanku dočekali majka Naomi, otac Dragan, baka Olga, braća Petar i Ante te Anita Aužina predsjednica Udruge žena HDZ-a Šibensko – kninske županije „Katarina Zrinska“ i Branka Vrančić dopredsjednica temeljnog ogranka „Katarine Zrinske“ na Brodarici. Renata Marić je naime aktivna članica Udruge žena HDZ-a i članica te stranke.

Uspjeh Renate Marić nije ni malo slučajan. Iako joj je primaran studij upravljanja poslovnim komunikacijama kojeg uspješno privodi kraju, Renata je tijekom protekle tri godine osvjila čak sedam prestižnih titula među kojima bez dvojbe najviše pozornosti privlače titule prve princeze Zagreba, kraljice sjevernog Jadrana i kraljice osobnosti. Trenutno je angažirana kao model u tvrtki KIK.

„Izbor za miss Hrvatske koji je sinoć održan u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu bio je lijepo i ugodno iskustvo", - kazala je za portal Sibeniknews Renata Marić, "Pripreme su bile naporne, ali zabavne pa sam se u svoj Šibenik i na Brodaricu vratila s ugodnim uspomenama i bogatija za mnoga nova poznanstva. Izbor za drugu pratilju miss Hrvatske smatram uspjehom koji će mi omogućiti da radim više i uštedim novac za nastavak svog školovanja.

Anita Aužina i Branka Vrančić prenijele su Renati čestitke i pozdrave podrške svih njenih kolegica iz Udruge žena „Katarina Zrinska“, a na druženju uz kavu u domu obitelji Marić razgovaralo se i od drugoj šibenskoj ljepotici Antoniji Mišuri, također članici HDZ-a i vijećnici u Gradskom vijeću Grada Šibenika.  

Iz kategorije: Vijesti