Datum objave: 16. Kolovoz 2013

Zarazite se groznicom 80-ih na "Tribute to 80's Summerfest" u Solarisu

Diana Ferić
Diana Ferić

Tribute to 80's Summerfest je festival koji će se održati u Solaris Beach Resortu, u periodu od 18.-24. kolovoza. U sedam nadolazećih šarenih dana, posjetitelji festivala prisjetiti će se upečatljivih 80-ih koje još uvijek dominiraju svijetom glazbe, filma, plesa te otkačenih odjevnih kombinacija.
Tijekom festivala posjetitelji će uživati u različitim aktivnostima: moći će odigrati ulogu iz omiljenog filma iz 80-ih u Movie Star Challengeu, uvježbati koreografiju „Thriller-a“, zaplešite „Dirty dancing“ u paru, pokazati svoje pjevačke sposobnosti na nezaobilaznim karaokama i prezentirati svoj originalan stil iz 80-ih. Osim toga, organizirane su i projekcije filmova iz 80-ih na otvorenom, u romantičnom ambijentu uz more. Razni kvizovi i natjecanja, sportske aktivnosti, kao što su frisbie ili minigolf, samo su dio brojnih izazova.
Svaku večer održavat će se koncerti uživo na Legend Beach Clubu s različitim izvođačima, a Toni Volarić, poznati novinar prenijeti će zanimljiva glazbena iskustva posjetiteljima. I kao highlight samog festivala, na zatvaranju u subotu 24.08., svjetski poznati bend „Hothouse flowers“ zapalit će Solaris Palmu Beach Club svojim nastupom.
U nedjelju, 18.08. s početkom u 21:00 h, na prostranoj terasi hotela Ivan Solaris, održat će se otvorenje festivala Festival KickOff Warming Up, uz zabavni program, pregršt zanimljivosti te nastup benda Sir Duke.

Iz kategorije: Vijesti