Datum objave: 11. Kolovoz 2013

Obiteljsko nasilje i brojne krađe zabilježene na šibenskom području tijekom zadnja 24 sata

Diana Ferić
Diana Ferić

Jučer  u popodnevnim satima dogodile su se dvije provale u automobil, jedna u Primoštenu, a druga u Prosici. U Primoštenu je nepoznati počinitelj provalio u osobno vozilo njemačkih registracija u vlasništvu njemačkog državljanina .Iz vozila je otuđen manji novčani iznos.  Na području Prosike-Pirovac nepoznati počinitelj je provalio u automobil slovačkog državljanina. Iz vozila je otuđeno stvari i novca u vrijednosti nekoliko tisduća kuna.protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava. Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnesena kaznena prijava.

Jučer dovršenom kriminalističkom istragom nad 52-godišnjim slovenskim državljaninom utvrđena je osnovana sumnja da je 8.kolovoza. na području Rogoznice  svojoj 38-godišnjoj  izvanbračnoj supruzi također slovenskoj državljanki nanio teške tjelesne ozljede. Protiv slovenskog državljanina je podnesena kaznena prijava.

Zabilježeno je i više krađa na području županije. U Šibeniku  je jučer ujutro oko 05.30 sati nepoznati pčinitelj 24-godišnjakinji iz Zagreba s ramena otrgnuo torbicu.Nastala šteta je manje vrijednosti.
Jučer u jutarnjim satima  u Betini je izvršena provala u jedan od tamošnjih restorana iz  kojeg su otuđeni predmeti manje vrijednosti, a nepoznati počinitelj 42-godišnjaku iz Šibenika otuđio je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U vremenu od 8.-10.kolovoza 2013.g.nepoznati je počinitelj 47-godišnjem šibenčaninu ukrao više predmeta vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.

Iz kategorije: Vijesti