Datum objave: 07. Kolovoz 2013

Napadnuta trgovkinja operirana u OB Šibenik i stabilno je

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Trgovkinja (52) koju je jučer poslijepodne nepoznata osoba izbola nožem u pokušaju pljačke Konzumove trgovine u Šibeniku operirana je u šibeskij bolnici i njezinoj je stanje stabilo, doznajemo u  Bolnici no policija još uvijek traga za napadačem iako  ga je napadnuta trgovkinja prepoznala i identificirala.

Objavljeno  prije:Policija još traga za  muškarcem koji je jučer oko 17 sati  u namjeri da opljačka blagajnu nožem izbo prodavačicu u Konzumovom dućanu u ulici Stjepana Radića u Šibeniku, nasuprot sportske dvorane. Žena je zadobila teške ozlijede opasne po život i nalazi se na liječenju u šibenskoj bolnici, priopćila je jutros PU šibensko - kninska. Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

 

Objavljeno prije:Blagajnica koja je  danas nožem izbodena u  Konzumovom dućanu, kako neslužbeno doznajemo, poznaje napadača i njegovo je ime i prezime rekla policiji. Navodno je riječ o narkomanu koji je zalazio u taj dućan. Tražio je od nje da mu da novac i iz blagajne  i zadao joj više uboda nožem po cijelom tijelu. Ona je krvava uspjela doći do obližnje trgovine elektromaterijalom, a on je pobjegao kroz obližnje ulice. Vlasnik te  trgovine je nazvao Hitnu pomoć. Nesretna žena se trenutno nalazi ja operaciji u šibenskoj Općoj bolnici.  Policija još nije izdala priopćenje o tom događaju. U dežurnoj službi su nam kazali da priopćenja neće ni biti i da se za sve javimo Županijskom državnom odvjetništvu.

 

Iz kategorije: Vijesti