Datum objave: 06. Kolovoz 2013

Iskoristite subvencije za povećanje energetske učikovitosti u vašim domovima

Diana Ferić
Diana Ferić

Povjerenstvo  za provedbu  programa “Novo lice Šibenika – sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti u zgradarstvu"  raspisalo je javni poziv  za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada Šibenika., na temelju odluke Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i koji osigurava dio sredstava.

Sredstva se mogu koristiti  za zamjenu postojeće i ugradnja nove energetski učinkovite vanjske stolarije te povećanje toplinske  izolacije  vanjske ovojnice za krov, strop i pod. Predviđeno je sufinanciranje
radova na 10 objekata za ugradnju energetski učinkovite stolarije i 10 objekata za povećanje toplinske izolacije vanjske ovojnice.

Jedan korisnik može ostvariti po svim vrstama potpore  najviše 50 posto opravdanih troškova ulaganja odnosno 37.500 kuna uključujući PDV.

Prijave moraju biti zaprimljene u Pisarnicu Grada Šibenika do 14,00 sati 10 rujna .2013 godine.

Projekt „Novo lice Šibenika“ vrijedan je 1 500 000 kuna, od čega 600 000 kuna subvencionira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a 150 000 kuna Grad Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti