Datum objave: 06. Kolovoz 2013

Ne propustite sutra popularne arije i canzone na Roškom slapu

Diana Ferić
Diana Ferić

Večer  popularnih arija iz klasičnog repertoara, evergreena i talijanskih canzona  na kojoj će, treću godinu za redom, nastupiti Martina Klarić (sopran), Nera Gojanović Kljajić (mezzosopran), Hrid Matić (tenor) i Gordana Pavić (klavir) bit će održana sutra, u srijedu, 7. kolovoza na Roškom slapu u sklopu manifestacije "Večeri uz Krku". Počet će u 20.30 sati. 

„Večeri uz Krku“ počele su prošlog tjedna koncertom Ibrice Jusića,  trajat će do kraja rujna. Organizator je Javne ustanove „Nacionalni park Krka“., a taj projekt obuhvaća organizaciju više večeri šansona, klasične i zabavne glazbe te klapske pjesme.

Posjetitelji koncerta moći će po promotivnoj cijeni od 40,00 kn kupiti ulaznice za Nacionalni park „Krka“ koje se mogu jednokratno iskoristiti na svim lokalitetima Parka do kraja 2013.  godine, a stanovnici Šibensko-kninske županije moći će istom prigodom kupiti godišnju ulaznicu po cijeni od 99,00 kn za odrasle i 40,00 kn za djecu od 7-14 godina koja im omogućuje neograničen broj posjeta svim lokalitetima u NP „Krka“ do kraja godine.

Iz kategorije: Vijesti