Datum objave: 02. Kolovoz 2013

Razriješeni dosadašnji pročelnici u Gradu Šibeniku, imenovani vršitelji dužnosti

Diana Ferić
Diana Ferić

Razriješeni su svi pročelnici svih Upravnih odjela  Grada Šibenika osim  ureda za provedbu prostorne dokumnetacije,  te tajnica Grada Šibenika, a na njihovo mjesto postavljeni su za sada vršitelji dužnostii                                                                                                                                                                                          

To su: Diana Dulibić (Tajništvo), Marija Stančić (Upravni odjel za financije), Mirjana Žurić (Upravni odjel za društvene djelatnosti), Matija Bumbak (Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj), Madlena Dulibić (Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša), Tihomir Paškov (Upravni odjel za gospodarenje imovinom) i Ana Gojanović-Rakić (Ured gradonačelnika). Miroslav Lucić imenovan je v.d. pročelnika još tijekom srpnja, nakon što je dotadašnji komunalni pročelnik  zatražio sporazumni raskid radnog odnosa. Ostala je jedino pročelnica za dokumenata za prostorno uređenje i gradnju, Ljiljana Giljanović čiji zahtjev za razrješenjem gradonačelnik nije prihvatio,  Slijedi raspis natječaja za pročelnička radna mjesta, nakon čega će gradonačelnik, zajedno sa svojim zamjenicima, oformiti tim za aktualni mandat.

Gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić i njegovi zamjenik Danijel Mileta okupili su jutros  na zajedničkom sastanku donedavne pročelnike Gradske uprave kao i novoimenovane vršitelje dužnosti pročelnika ureda kojima su tom prigodom uručena i rješenja o imenovanju. Gradonačelnik je zahvalio na suradnji tijekom prva dva mjeseca od preuzimanja odgovornosti za Grad donedavnim pročelnicima koji su, nakon zatraženog razrješenja, raspoređeni na poslove u  šibenskoj gradskoj upravi sukladno njihovoj stručnoj spremi i  u dogovoru s njima. „Zahvaljujem vam što ste nas uveli u projekte i poslove koji su nas dočekali. Od vas očekujem daljnju suradnju na novim poslovima i zadacima. Od v.d. pročelnika očekujem maksimalni angažman i siguran sam da im neće biti lako, jer pred nama je mnogo toga započetog za dovršiti, ali i novoga za započeti.“, kazao je gradonačelnik.

 

Iz kategorije: Vijesti