Datum objave: 25. Srpanj 2013

Swing u povodu tri sajmena dana u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Tri sajmena dana u Šibeniku, Sv. Jakov (25.07.), Sv. Ana (26.07.) i Sv. Kristofor (27.07.) Grad Šibenik će posebno obilježiti, priopćili su iz Ureda gradonačelnika.

U subotu, 27 srpnja . s početkom u 21.30 sati, na Trgu Republike Hrvatske, ispred Vijećnice održat će se koncert „Tribute to swing“ na kojem će nastupiti Ivana Kindl i Davor Pekota.

Dva iznimna vokala, Ivanu Kindl i Davora Pekotu, prati jazz kvartet koji čine renomirani glazbenici Borna Šercar, Elvis Penava, Maasej Kovačević i Vedran Ružić.
Solisti Ivana Kindl i Davor Pekota dobro su poznati na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ivana Kindl pjevačica je iznimnog vokalnog senzibiliteta čiji glazbeni izričaj uvijek nailazi na pohvale kritičara, a za svoj rad nagrađena je i Porinom. Davor Pekota je godinama bio frontmen poznate zadarske grupe Forum te izvrsno interpretira swing i jazz klasike i suvereno vlada scenom izvrsnim poznavanjem repertoara i toplinom glasa. Jazz kvartet je sastavljen od ponajboljih glazbenika na ovim prostorima što uz vokaliste Ivanu Kindl i Davora Pekotu garantira još jednu ovoljetnu glazbenu poslasticu.
Glazbeni program sastoji se od najvećih hitova swinga svih vremena: My Way, New York, New York, Strangers In The Night …

Iz kategorije: Vijesti