Datum objave: 23. Srpanj 2013

Doznajemo tko će biti novi pročelnici u gradskoj upravi u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Najkasnije sljedećeg tjedna bit će poznata imena novih  pročelnica i pročelnika gradskih upravni odjela, a kako neslužbeno doznajemo od dosadašnjih pročelnika ostat će na tom mjestu samo Ljiljana Giljanović, pročelnica Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja.

Prema pouzdanim izvorima, Živanu Podrug koja je  protekla dva mandata gradske vlasti bila ne čelu Upravnog odjela za društvene djelatnosti zamijenit će Anela Čulav, sada  zaposlena u Centru za socijalnu skrb u Šibeniku, a do dolaska aktualne državne vlasti bila je na njegovom čelu. Na mjesto  najdugovječnije pročelnice Ksenije Slavica, šefice proračuna dolazi Senka Ramljak, nekadašnja direktorica  tvrtke Jolly JBS -a, a sada poduzetnica u sektoru financija. Ured gradonačelnika ponovno će voditi,  prije godinu dana naprasno maknuta, Ana Gojanović Rakić, Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom preuzet će Tihomir Paškov koji je taj posao obavljao i za mandata bivše HDZ - ove vlasti u Šibeniku dok na čelo Upravnog odjela za komunalne poslove dolazi ipak, prema dodatnim informacijama Miro, a ne Tomislav Lucić, kako smo ranije objavili. Umjesto Krešimira Petkovića Upravni odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša vodit će, po svemu sudeći, Madlena Dulibić.

Sadašnjim pročelnicima gradonačelnika Grada Šibenika dr Željko Burić ponudio je da odaberu posao u gradskoj upravi koji odgovara njihovoj struci i afinitetima.  

Iz kategorije: Vijesti