Datum objave: 15. Srpanj 2013

Terraneo warm up party u četvrtak u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Terraneo warm up partiji koji su već  "zapalil"i publiku u Zagrebu, Osijeku, Beogradu, Mariboru i Đakovu ovog tjedna će biti održani u Šibeniku i Splitu.
Organizatori Terraneo festivala već tradicionalno u cijeloj regiji organiziraju Terraneo warm up partije kao najavu glavnog festivalskog događanja Terraneo festivala koji  će biti održan u Šibeniku od 7. do 9. kolovoza.

Terraneo warm up party održat će se u Šibeniku u četvrtak, 18. srpnja, u klubu Azimut. Taj će klub ove godine biti i službeni festivalski meeting point u Šibeniku za vrijeme trajanja festivala. "Da atmosfera bude kakva i priliči warm up partiju u rodnom gradu Terranea, pobrinuti će se legende svih partija i tuluma koji se ne zaboravljaju, Kuzma i Shaka Zulu! Možemo reći da tu ima neka tajna veza jer su Kuzma i Shaka Zulu nastupili na oba dosadašanja Terraneo festivala, a ovim warm up-om odlična suradnja se nastavlja", kaže Luka Pavić, glasnogovornik Terraneo festivala.

Samo dva dana nakon warm up partija u Šibeniku, 20. srpnja Terraneo atmosfera dolazi u splitski klub O'Haru uz nastupe talijanskog dj Hollena te domaćih snaga, Silvia Hribara i Peru Fullhousea.

Ulaz na Terraneo warm up party u Šibeniku je slobodan, u Splitu 40 kn, a na svakome će se prodavati ograničena količina festivalskih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 399kn.

Danas je završila  promotivna akcija 3+2+1 u kojoj svi posjetitelji koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobivaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp.
Do sad potvrđena imena, koja će nastupiti na trećem Terraneu, od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku su: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Bosnian Rainbows, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Mayales, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia, Petar Dundov, Icarus Down te Red Bull Music Academy izvođači: Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl.

Terraneo, kao vodeće glazbeno događanje u regiji,  razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave. Zadaća  mu je promovirati prirodna bogatstva i ljepote šibenske regije; predstaviti Šibenik i Hrvatsku kao aktualne i atraktivne svjetske turističke destinacije. Nadasve, Terraneo želi zabaviti, širiti pozitivnu energiju u najopuštenije doba godine i dati posjetiteljima priliku da uživaju u glazbi aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene.

Foto:24sata

Iz kategorije: Vijesti