Datum objave: 11. Srpanj 2013

Vrući kubanski ritmovi rasplesali Vodice

Diana Ferić
Diana Ferić

Terasa Opium bara jučer je bila središte globalnog projekta " People dancing in the streets“ koji ritmove kubanske glazbe i vruću prateću atmosferu donosi i na ulice hrvatskih gradova. Vodice su tako postale pravi plesni podij, a odlično raspoloženi plesači osvježili su se prigodnim Havana Club Mojito koktelom.
 
U sklopu projekta „People dancing in the streets“ na pločniku ispred Opium bara nalazile su se stope koje  "stvaraju" zaraznu kubansku glazbu i upravo su one privukle slučajne prolaznike. Nakon početne znatiželje i sumnje, prolaznici su gazeći po tim stopama, uz smijeh zaplesali stvarajući nove ritmove. Usprkos kiši, turisti i Vodičani zaplesali su i zagrijali pravu ljetnu atmosferu.
 

 Vodice su uistinu to poslijepodne podsjećale na rasplesane ulice kubanske prijestolnice, koju prožima ritam salse, ali i rumbe, najpopularnijeg afrokubanskog stila glazbe. U nastavku projekta „People dancing in the streets“, ples će postati svakodnevnica i na ulicama diljem hrvatske obale pa će se prolaznici moći dobro zabaviti uz ritam koji život znači, priopćili su organizatori.

Iz kategorije: Vijesti