Datum objave: 10. Srpanj 2013

ŠIBENIK Turisti šeću plažom i kupaju se na šetnici

Diana Ferić
Diana Ferić

Turisti koji ovog ljeta uživaju u Šibeniku ne prave razliku između plaže „Banj“ i šetnice između Crnice i Doca pa s guštom šeću plažom i kupaju se na šetnici ne krijući da su im jednako privlačni, a „bevanda“ od Krke i mora čista i osvježavajuća.              

Da će plaža „Banj“ u srcu Šibenika biti turistički hit u to nitko nije sumnjao, međutim da će i šetnica između Doca i Crnice biti privlačna kupačima to nitko nije mogao ni sanjati. A upravo se to dogodilo. Turisti su se počeli sunčati i kupati na šetnici. S druge strane puno je šetača na plaži „Banj“, a razlika je u tome što se na šetnici kupaju uglavnom stranci, a plažom šeću Šibenčani koji dolaze vidjeti što se tamo događa i smeta li ikome što se mora kupati na gradilištu uz građevinske strojeve.

Kako god bilo i jedne i druge je lijepo vidjeti, a i ohrabrujuće je uočiti da su turistima šetnica i plaža jednako lijepi i privlačni. Vrijedno je napomenuti da hvale čistoću mora i da im  kupanje u osvježavajućoj „bevandi“ od mora i voda rijeke Krke sasvim odgovara.

Iz kategorije: Vijesti