Datum objave: 09. Srpanj 2013

Propao izbor direktora TZ Šibensko - kninske županije

Diana Ferić
Diana Ferić

Niti jedan od četvero kandidata za novog direktora Turističke zajednice Šibensko - kninske županije nije dobio potreban broj glasova članova Turističkog vijeća na današnjoj sjednici pa će izbor biti ponovljen. Kandidati su bili Josip Brnadić, bivši direktor hotela Olimpija u Vodicama, Goran Bulat, nekadašnji direktor šibenskog TZ Grada Šibenika, Nikola Krasić, dipl. ekonomist u turizmu s obranjenim postdiplomskim studijem na Cotrugli Business School i specijalizacijom u Americi, bivši izvršni direktor i osnivač ABS sajma u Šibeniku i bivši direktor marketinga  NCP  Grupe, trenutno jedan  od voditelja projekta Vino&Ino  te Senka Matić, voditeljica hotela Panorama u Šibeniku. Prije izbora se spekuliralo kako najviše  šanse imaju Josip  Brnadnić iza kojeg navodno stoje  vlasnik  Olimpije  Josip Stojanović Jolly i Grad Vodice te Goran Bulat kao član HDZ -a.

Predsjednik TZ i šibensko - kninski župan Goran Pauk kazao nam je nakon sjednice da to što niti jedna kandidat nije izabran govori o tomu da politika odnosno vladajući HDZ nisu imali svog kandidata. "Riječ je o odgovornoj i za Županiju važnoj funkciji i žao mi je što se nije javilo još kvalitetnih ljudi iz turističkog sektora, ali vidjet ćemo što će biti nakon sljedećeg natječaja", ističe Pauk.

Dok ne bude izabran novi, na čelu TZ Šibensko - kninske županije ostaje Šime Vlašić koji nakon toga odlazi u mirovinu nakon dugogodišnjeg    godina vođenja županijske TZ. 

FOTO: Arhiva

Iz kategorije: Vijesti