Datum objave: 03. Srpanj 2013

Magazin, Davor Radolfi i ostali na koncertu "Za njihov osmijeh" u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Tadicionalni humanitarni koncert pod nazivom „Za njihov osmijeh " Šibenska udruga „Kamenčići“ organizirat će i ove godine i to 8. srpnja, a svi koji se odazovu i kupe ulaznice dat će svoj doprinos pomoći toj udruzi koja okuplja osobe s posebnim potrebama i njihove roditelje. Na koncertu će nastupiti grupa Magazin, klapa "Maslina", Davor Radolfi, etno udruga Petrovo Polje te plesna grupa Stars, a voditelji  programa bit će  mladi šibenski glumci Jakov Bilić i Franka Klarić. “. Koncert će se održati 8. srpnja 2013. na Ljetnoj pozornici u Šibeniku, a  počet će u 21:00 h.

Po riječima Sonje Ninić Ševo,  predsjednice "Kamenčića", toj je udruzi jako važno da organiziranjem koncerta skupe što više novca koji im je nužan i za redovni rad s osobama s teškoćama, ali i kako bi mogli svoj rad prezentirati široj javnosti i na taj način dobiti potporu institucija, poslovnog sektora i građana.

Riječ je o jednoj od najaktivnijih šibenskih udruga koja nizom akcija i vlastitim radom  već niz godina pokušava održati  i obogatiti svoje djelovanje te pružiti niz oblika pomoći osobama s posebnim potrebama od druženja i rekreacije do organiziranja radionica i edukacije. 

Iz kategorije: Vijesti