Datum objave: 28. Lipanj 2013

Policija otkrila dvojicu 28 - godišnjaka koji su krali na vodičkom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je osumnjičila  28-godišnjaka  iz Tisnog i 28-godišnjaka  iz Vodica za pet teških krađa, na vodičkom području, a 34-godišnjaka iz Zadra, s boravkom u Tisnom,  za prikrivanje kaznenog djela. 

Zahvaljujući informacijama pekara iz Vodica o provali u njegovu pekarnicu iz koje je ukradeno 1 600 kuna, policija je utvrdila da su osumnjičeni  25. lipnja provalili u tu pekarnicu, ali i u kafić 37-godišnjaka i ukrali 1 200 kuna, potom  trgovinu 36-godišnjaka i z koje su odnijeli 410 kuna, a provalili su i u kiosk iz kojeg su ukrali 250 komada raznih cigareta, nekoliko paketa kartica za mobilne telefone i oko 20 000 kuna. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni i tijekom noći sa 27. na 28. svibnja u Vodicama, na predjelu Vodokrt, provalili i u poljsku kućicu 67-godišnjaka iz Murtera, Osim televizora ukrali su ii dva komada vatrenog oružja s pripadajućim streljivom. Kod  osumnjičenog 28-godišnjaka iz Tisnog pronađena je ukradena poluautomatska puška sa streljivom, a kod 34-godišnjaka iz Zadra, koji boravi u Tisnom, pronađen je ukradeni revolver,koji mu je prodao osumnjičeni 28-godišnjak iz Tisnog.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenih je pronađen i oduzet veći dio ukradenih predmeta kao i dio ukradenopg  novca i predmeti kupljeni tim ukradenim novcem.
 

Iz kategorije: Vijesti