Datum objave: 27. Lipanj 2013

Akcija "Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke" večeras u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Ugledne osobe iz javnog života Šibensko - kninske županije prodavat će danas, u akciji Hrvatske gospodarske komore "Kupujmo hrvatsko"  kvalitetne  proizvode hrvatskih proizvođača , među kojima je i tridesetak iz Šibensko - kninske županije. Akcija će se održati na Poljani od 18 do 23 sata.

Hrvatska gospodarska komora organizira  akciju „Kupujmo hrvatsko“  od svibnja do rujna u dvadesetjednom hrvatskom gradu, a i ove joj se godine pridružuje zajednička akcija MINGORP-a, HGK i HOK-a "Vrijedne ruke" kojoj je cilj promovirati marljive ljude koji svojim umijećem i znanjem proizvode ekološke proizvode, suvenire, rukotvorine, tradicijske proizvode nastale u malim obrtima, zadrugama, obiteljskim gospodarstvima i malom poduzetništvu.
 
Tom akcijom se nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, nosioce znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”. Cilje je osvijestiti važnosti kupovine takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva, ali i očuvanju našeg nacionalnog identiteta. Znakovi kvalitete jamče kvalitetu proizvoda, osiguravaju im lakši proboj na svjetska tržišta te ulijevaju povjerenje potrošačima.

Iz kategorije: Vijesti