Datum objave: 10. Lipanj 2013

VATROGASCI Još jedna brza preventivna akcija šibenskih vatrogasaca

Diana Ferić
Diana Ferić

Kada se nakon bezazlenog sudara ispred ulaza u Remontno brodogradilište počeo širiti jak miris prolivenog benzina šibenski su vatrogasci za svaki slučaj intervenirali brzo i učinkovito.                                                                                                                                                                                       

Bilo je neukusnih šala i ciničnih primjedbi na brzu i odlučnu reakciju šibenskih vatrogasaca kada se jučer jednoj domaćici u Plavom neboderu zapalio ručak, a oni na lice mjesta dojurili s tri navalna vozila. Srećom takvih je neukusnih reakcija bilo malo, a moglo se čuti puno više pohvala na račun vrijednih i hrabrih šibenskih vatrogasaca koji na najmanji znak opasnosti reagiraju doslovno odmah.
Budimo realni. Zaboravljeni ručak na štednjaku mogao je izazvati tragediju i goleme materijalne štete, kao i proliveni benzin nakon večerašnjeg sudara dvaju vozila ispred ulaza u Remontno brodogradilište u kojem nije bilo ozlijeđenih.

Gledajući vatrogasce kako u takvim situacijama reagiraju trebamo biti sretni i zadovoljni što ih imamo. Dobro je znati da netko bdije nad našim životima i imovinom. Dobro je imati vatrogasce kakve ima Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti