Datum objave: 10. Lipanj 2013

Goran Pauk:Ostajem župan svih građana bez obzira na političke opcije!

Diana Ferić
Diana Ferić

Goran Pauk, dosadašnji šibensko – kninski župan koji će tu dužnost obnašati i tijekom naredne četiri godine danas je radnom konferencijom za novinare obilježio početak svog trećeg mandata na toj dužnosti. Novinarima se predstavio i tim njegovih najbližih suradnika, a to su trojica zamjenika župana, Mirko Rašković i Zoran Smolić koji su te dužnosti obnašali i u proteklom mandatu, te novi član - Tomislav Vrdoljak, dosadašnji zamjenik gradonačelnice Grada Knina Josipe Rimac, koji je na toj dužnosti zamijenio Željka Šimunca.

Goran Pauk se u ime HDZ-a i stranaka koje su ga podržale zahvalio biračima na ukazanom povjerenju te najavio da će nastaviti raditi na svim onim projektima koji su od općeg interesa za Šibensko – kninsku županiju i njene žitelje te njen ravnomjerni razvoj.

Izborna pobjeda Gorana Pauka i njegovog tima Smolić-Vrdoljak-Rašković  ima posebnu vrijednost, naglašeno je na konferenciji za novinare, jer je potvrdila da su tijekom protekle četiri godine dobro radili, da su postigli rezultate koje žitelji županije cijene u tolikoj mjeri da su ima ukazali povjerenje ne samo da nastave ostvarivati započete projekte nego i uvedu Šibensko – kninsku županiju u Europsku Uniju.

Iz kategorije: Vijesti