Datum objave: 06. Lipanj 2013

FOTO: Svjetski bogataši već uživaju u ljepotama Skradina!

Diana Ferić
Diana Ferić

Umorni ste i loše raspoloženi? Muči vas pesimizam zbog plime tmurnih vijesti, sukoba političara, globalne krize i neizvjesne egzistencije? Preporučujemo vam jutarnju šetnju suncem i optimizmom obasjanim Skradinom!                                                                                                                                                                                                              

Kakvi su rezultati turističke predsezone u Skradinu, koliko turista trenutno boravi u tom gradu, a koliko ih kroz njega samo prolazi na putu prema Skradinskom buku pa i kakvi su učinci skradinskog turističkog gospodarstva važna su ali sasvim suvišna pitanja jer Skradin ovih dana blista optimizmom koji doslovno liječi. Otići rano u jutro u Skradin, popiti kavu na rivi i utopiti se u šarenoj rijeci vedrih i zadovoljnih turista doslovno je – ljekovito. O tome bi bez sumnje znali nešto reći ruski modni magnat koji je jučer vezao svoju pedeset metarsku jahtu O`Neiro uz skradinsku rivu, biciklisti – rekreativci iz Njemačke, ljubitelji nordijskog hodanja iz Švedske, Finske i Norveške, vedri nautičari iz Češke i Slovačke ili umirovljenici iz Nizozemske koji s guštom doručkuju pod skradinskim murvama…
Više od riječi o skradinskim lipanjskim jutrima govore fotografije ali bolje je da si svatko sam priušti malo blagotvornog skradinskog ozračja.  

Iz kategorije: Vijesti