Datum objave: 05. Lipanj 2013

Solarisovom hotelu Jakov dodijeljen "Certificate of Excellence 2013."

Diana Ferić
Diana Ferić

Najpoznatija svjetska web stranica za putovanja TripAdvisor dodijelila je Solaris Beach Hotel Jakov nagradu Certificate of Excellence 2013. 

Trip Advisor, najpoznatija svjetska web stranica za putovanja, sadrži preko 60 milijuna ocjena i mišljenja o hotelima u 30 zemalja svijeta te se glasuje u različitim kategorijama, od ocjena na cjelokupan dojam o hotelu, prehrane, pa do ocjena za uslugu i program ponuđenih slobodnih aktivnosti.

Pedesettroje gostiju koji su komnetirali i dali ju sveukupnu  ocjenom 4/5 hotel Jakov  su opisali je kao vrlo ugodno mjesto s odličnom prehranom, ljubaznim i profesionalnim osobljem, kvalitetnom uslugom, bogatim animacijskim programom , urednošću i čistočom, blizinom mora te jako lijepom plažom.
Hotel Jakov nalazi se u Obiteljskom dijelu Resorta, u neposrednoj blizini prvog Vodenog parka na Jadranu te prostrane Obiteljske plaže koja obiluje brojnim sadržajima za obitelji s djecom. Okružen je bujnom mediteranskom vegetacijom te obiluje bogatim programom animacije za djecu i odrasle, brojnim sportskim sadržajima i mogućnostima, wellness tretmanima i paketima te brojnim drugim sadržajima.
Direktor hotela Jakov, Slavko Burazer, s ponosom prihvaća vijest o novoj, prestižnoj nagradi hotela Jakov: “Još jedno priznanje izvrsnosti hotelu Jakov zaista je potvrda kontinuiranom radu i nastojanju za što kvalitetnijom uslugom. Jako sam ponosan i sretan što sam dio ovog tima, kao i cijelog Solarisa koji iz godine u godinu daje sve od sebe da svojim gostima pruži ugodan boravak i nezaboravan odmor.”
Solaris hotel Jakov takpo  niže priznanja jedno za drugim. Drugu godinu zaredom potvrdio je i svoj status na Zooveru, europskom portalu za rezervacije i kvalitetu usluge u turizmu te zauzeo prvo i treće mjesto prema izboru gostiju, priopćilči su iz Solarisa d.d.

Iz kategorije: Vijesti