Datum objave: 02. Lipanj 2013

Velika pobjeda HDZ-a - dr. Željko Burić osvojio Šibenik, Goran Pauk županiju

Diana Ferić
Diana Ferić

Slavlje u HDZ-u- Bivši gradonačelnik dr. Ante Županović priznao poraz, čestitao dr. Željku Buriću na izbornoj pobjedi i zaželio mu da vodi Šibenik mudro i na dobrobit njegovih građana.                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kandidati HDZ-a za dužnosti gradonačelnika Šibenika i župana Šibensko - kninske županije dr. Željko Burić i Goran Pauk pobjednici su drugog kruga izbora u Gradu Šibeniku i Šibensko - kninskoj županiji. HDZ i njegovi koalicijski partneri bučno su proslavili dvostruku pobjedu, a slavlje će po svemu sudeći potrajati dugo u noć jer su svi njihovi članovi i simpatizari pozvani na proslavu u restoran "Atrium" na Lozovcu.  

Iako je bilo problema na izbornom mjestu broj 41 čini se ta to više ne može utjecati na rezultate izbora što su priznali i u SDP-u. Goran Pauk je očekivano pobjedio u drugom izbornom krugu, ali se mora priznati da je kandidatkinja SDP-a za dužnost županice Anita Bara bila žilaviji i borbeniji izborni protivnik nego što su mnogi predviđali pa nema dvojbi da iz ovogodišnjih izbora izlazi kao jedna od najsnažnijih političkih ličnosti ljevice u Šibeniku i Šibensko - kninskoj županiji.

Dosadašnji gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović nije uspio nadoknaditi manjak od oko tisuću glasova iz izbornog kruga. Doduše smanji je razliku za gotovo 40 posto ali to nije bilo dovoljno pa je korektno priznao poraz i čestitao na izbornoj pobjedi svom naseljedniku na dužnosti gradonačelnika dr. Željku Buriću. 

 

Iz kategorije: Vijesti