Datum objave: 02. Lipanj 2013

DRUGI IZBORNI KRUG Burić i Pauk za sada vode

Diana Ferić
Diana Ferić

Prema prvim rezultatima HDZ-ovi kandidati za gradonačelnika Šibenika i šibensko - kninskog župana dr. Željko Burić i Goran Pauk prema podacima HDZ-ovog stožera vode ispred SDP-ovih konkurenata dr. Ante Županovića i Anite Bare, a SDP tvrdi da su u prednosti njihovi kandidati.                                                                                                                                                                  

Nakon što su pristigli rezultati glasovanja s gotovo 60 posto mjesta u Gradu Šibeniku evidentno je uvjerljivo vodstvo HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika dr. Željka Burića ispred kandidata SDP-a dosadašnjeg gradonačelnika dr. Ante Županovića. Burić za sada ima povjerenje 50,90 posto birača, a za dr. Antu Županovića je glasovalo 49,10  posto birača. Goran Pauk u nadmetanju s Anitom Barom za dužnost šibensko - kninskog župana za sada vodi s 62,54 naprema 37,46 posto.

Podatke o rezultatima izbora izborni stožer HDZ-a objavjuje na velikom idspleju promptno kako pristižu nakon prebrojavanja glasova na biračikim mjestima, dok u SDP-u ne objavljuju rezultate ali navode da je SSP dobio većinu glasova na Baldekinu i Meterizama te da prema rezultatima s 80 posto biračkim mjesta vodi Županović

Iz kategorije: Vijesti