Datum objave: 31. Svibanj 2013

Predana potpuna dokumentacija za predstečajnu nagodbu za TEF

Diana Ferić
Diana Ferić

Krešimir Šakić,  direktor TEF –a predočio je na današnjoj konferenciji za novinare da je nadležnom Nagodbenom vijeću dostavljena sva tražena dokumentacija  za predstečajnu nagodbu . Riječ je o osam dokmenata – od Plana financijskog i operativnog restrukturiranja , popisa imovine i opisa pregovora s vjerovnicima do Izvješća o financijskom stanju i poslovanju dužnika Financijski izvještaji za godinu završenu 31. prosinca 2012. i Izvješća neovisnog revizora o realnosti i objektivnosti priloženog popisa obaveza na 31. prosinca 2012

Time su obveze Uprave TEF d.d. do otvaranja postupka ispunjene. Šakić je reagirao, kako je kazao, zbog neistinih informacija koje iznosi dio medija i političkih dužnosnika.

„Još jednom apeliram na sve sudionike izbora da prestanu manipulirati informacijama o TEF-u u svrhu ostvarivanja političkih ciljeva, jer takvim neprovjerenim ili neistinitim informacijama nanose štetu Društvu TEF i Gradu Šibeniku. Stavljanje ovog prostora u službu građana Šibenika koje slijedi nakon završetka ekološke sanacije ipak bi trebalo biti zajednički interes svih političkih aktera neovisno o tome kojoj opciji pripadaju“, istaknuo je Šakić .

Iz kategorije: Vijesti