Datum objave: 29. Svibanj 2013

HNS birače upućuje na "grijehe" HDZ -a u Gradu Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik HNS-a Šibenik Draško Lambaša ne vjeruje da su birači zaboravili sve gafove HDZ-a pa je na današnjoj  na konferenciji za novinare nabrojio razloge zbog čega glasači ne bi trebali zaokružiti HDZ-ove kandidate Željka Burića i Gorana Pauka.

"Valjda Grad i Županiju ne misle voditi kao što su vodili bolnicu i NK Šibenik, u bolnicu mora doći sanacijsko vijeće i sanacijski upravitelji radi nagomilanog duga, a NK Šibenik je u drugoj, odnosno trećoj ligi, opet radi dugova. Klub posluje bez žiro računa, a što je to nego nezakonito poslovanja";  kazao je Lambaša.

Osvrnuo se na ‘grijehe’ HDZ-a, od dva nepovoljna ugovora o javno privatnom partnerstvu na Obonjanu i u hotelu Šibenik, Sinergijskim solucijama koje su uzeli novac Grada, sanaciji TEF-a koju je HDZ najavljivao kao posao stoljeća, a tek u mandatu aktualne vlasti je to odrađeno, te kazao kako vjeruje da birači nisu zaboravili na te i druge 'gafove'.

Trend poboljšanja života u gradu se osjeća, mlada ekipa stručnjaka u gradskoj upravi ostvaruje projekte i ne bi bilo dobro da manjina koja uporno izlazi na birališta odlučuje na štetu većine, jer izbori su dan demokracije, kad su svi jednaki, pa ako birači stave po strani nezadovoljstvo općim stanjem u državi i glasaju za koaliciju kako na gradskoj, tako na županijskoj razini, HDZ neće pobijediti, dodao je Boris Dragutin, odnedavni član HNS-a, priopćili su iz HNS -a.

Iz kategorije: Vijesti