Datum objave: 27. Svibanj 2013

Izvršni odbor HNS-a preispitat će odluku koja HNK Šibenik gura u treću ligu!

Diana Ferić
Diana Ferić

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza razmotrit će odluku po kojoj bi HNK Šibenik trebao ostati bez licence za igranje u Drugoj ligi i pasti u Treću ligu!                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                                                                                               „Vezano uz medijske napise o postupku licenciranja klubova i iskazanom negodovanju nekih klubova s odlukama o dodjeli, odnosno ne dodjeli licence, Hrvatski nogometni savez priopćava da će Izvršni odbor na prvoj sljedećoj sjednici na dnevnom redu imati i raspravu o izvješću o licenciranju klubova za natjecateljsku godinu 2013/14. U okviru izvješća razmotrit će se i prigovori NK Inter Zaprešić i HNK Šibenik koje su uputili na rezultate licenciranja. Nakon razmatranja izvješća u cjelini, Izvršni odbor će donijeti odgovarajuću odluku," priopćio je danas Hrvatski nogometni savez.

Goran Pauk, predsjednik HNK –a Šibenik i šibensko – kninski župan izjavio nam je kako je to znak da će pravda biti zadovoljena i da će se ispraviti nepravda koja je nanesena HNK „Šibenik“.

„Budući da su čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveza na službenom putu u inozemstvu čuo sam se s njima i telefonski, osim što smo reagirali i pisanim putem, i potvrdili su mi da će se Izvršni odbor HNS –a sastati čim se vrate u Zagreb i razmotriti našu žalbu tako da će HNK Šibenik sigurno ostati u Drugoj lig,"  potvrdio nam je danas Pauk. Odluka HNS potvrdila je najavu i obećanje Ante Kulušića da će odluka Natjecatljske komisije, iako se tvrdilo da je konačna i neopoziva, ipak biti preispitanja.

"To je logično i pravedno," kazao je Ante Kulušić, "jer su postupci kojima će biti riješni ključni problemi još uvijek u tijeku." 

Iz kategorije: Vijesti