Datum objave: 26. Svibanj 2013

Pauk razgovarao s Funcutima koji pristaju samo na odlazak Uprave

Diana Ferić
Diana Ferić

Bez većih izgreda prošao je današnji prosvjed pripadnika navijačke skupine Funcuti ispred stadiona na Šubićevcu dok su nogometaši igrali protiv Vinogradara, a nakon utakmice u prostorijama Kluba primio ih je predsjednika Goran Pauk. Prije toga su Pauku, kada je ulazio na stadion dovikivali pogrdne riječi nazivajući da lupežom, a vikali su mu i da je Ciganin. Na sastanku mu gotovo da nisu dopustili da dođe do riječi. Stalno su ponavljali da traže da uprava odstupi, a da su oni spremni sve raditi. Goran pauk je novinarima izjavio kako bi i on rado otišao iz uprave i bilo kome tko to želi prepustio to mjesto, ali da to nije moguće dok ne završi praoblikovanje. Nakon razgovora s Paukom razišli su se.


Funcuti su stigli na Šubićevac uoči utakmice. Isprva se ništa nije događalo, a onda je netko bocom pogodio metalnu ogradu na stadionu, a počela su letjeti i kamenja. Tada je stiglo pojačanje- policajci štitovima i razmjestila ih je s druge strane ceste na trotoar.

Jednog od prosvjednika koji je, kako neslužbeno doznajemo bio nasilan još otkako su krenuli s Baldekina, policija je strpala u svoje vozilo i odvezla u policijsku postaju.

FOTO: Ante Baranić
 

Iz kategorije: Vijesti