Datum objave: 26. Svibanj 2013

Goran Pauk:Apeliram da se problemi u HNK Šibenik riješavaju izvan politike

Diana Ferić
Diana Ferić

Goran Pauk, predsjednik HNK „Šibenik“ reagirao je priopćenjem na jučerašnju konferenciju za novinare gradonačelnika Šibenika dr. Ante Županovića na kojoj je jedna se jedna od njegovih primjedbi odnosila na rad Skupštine tog kluba.                                                                

Goran Pauk, osporavajući navode gradonačelnika Županovića, kaže: „Skupština HNK Šibenika nije sazivana isključivo zato što smo prethodno već pokrenuli proces preoblikovanja, a ono samo po sebi podrazumijeva sazivanje Skupštine nakon što taj proces bude okonča. Logično, nakon sazivanja Skupštine slijedi i donošenje adekvatnih skupštinskih odluka u cilju formiranja novog sportskog dioničkog društva, što će se i dogoditi krajem lipnja ove godine kad će biti održana Skupština kluba.“

Osim toga Goran Pauk je naglasio kako bi volio bih da situacija oko HNK „Šibenik“ ostane u sferi sporta.
„HNK Šibenik poslao je zahtjev Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza koji je formirao Komisiju za licenciranje da se preispita odluka i da se u konačnici dozvoli klubu natjecanje u 2. HNL u sezoni 2013./ 2014. Radimo sve što možemo kako bi ovu situaciju završili sretno po nas uz pomoć relevantnih tijela naše krovne organizacije“, dodao je Pauk uputio apel navijačima da najavljeni prosvjed prođe mirno te da se zajedničkim snagama učini sve da se status HNK Šibenika isključivo ovisi o njegovim rezultatima na sportskim terenima.

 

Iz kategorije: Vijesti