Datum objave: 23. Svibanj 2013

Drugi krug:Nakon "rata" izjavama" u prvi plan isturena stranačka mladež!

Diana Ferić
Diana Ferić

Izborni  stožeri kandidata u drugom krugu za gradonačelnika Grada Šibenika dr. Ante Županovića i dr.  Željka Burić, nakon "rata" izjavama" i  priopćenjima proteklih dana  isturili su danas u  prve borbene redove svoju mladež.

Mladež SDP -a danas je, obučena u narančaste majice s porukom "Šibeniče naš si ponos", što je izborni slogan dr Županovića, stajala je na  prometnom otoku na  prometnici između Poljane i Gospe Van Grada i transparentima  pozivala  vozače za zatrube za bolnicu, HNK Šibenik i za  Obonjan.  "Ovim želimo podsjetiti sugrađane što su za sobom ostavili HDZ-ovci - dugove od 60 milijuna kuna u HNK-u, 200 milijuna kuna u bolnici i totalno upropašten Otok mladosti", izjavili su zaboravljajući pri tome  da su protekle četiri godine na vlasti u Šibeniku bili SDP i HNS i da su imali  priliku sve  to ispraviti i promijeniti.  Inače "Zatrubi protiv" akcija viđena i u našem susjedstvu i u svijetu.

HDZ - ovi  mladi aktivisti nisu baš pokazali inventivnost u odgovoru na taj perfomance SDP -a. Danas su  po gradu dijelili letke s tekstovima  iz jednog lokalnog tjednika u kojima se napada aktualna gradska vlast. 

A jedni i drugi će reći da vode pozitivnu, afirmativnu kampanju!

 

FOTO: Šibenski portal i Šibnik In

Iz kategorije: Vijesti