Datum objave: 23. Svibanj 2013

Funcuti poručili Upravi HNK Šibenik:Sramite se i sakrijte se mišju rupu!

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga šibenski navijača Funcuti obratila se jutros preko medija Upravi HNK Šibenik nakon vijesti da, zbog nemogućnosti podmirenja financijskih obveza taj klub ostaje bez licence za drugu i „pada“ u treću ligu.

U tom obraćanju kažu: „Nakon što je u Šibeniku uništen košarkaški prvoligaš isto se dogodilo i s nogometom.Gospodo iz uprave kluba,nama navijačima je jasno da je vaš angažman u HNK Šibenik bio vezan jedino uz osobnu financijsku korist.Nama je jasno da vi ne navijate za Šibenik.

Nama je jasno da to što živite u ovom gradu ne znači da vam do stalo do njega.

Međutim nije nam jasno da i nakon ovakvih rezultata za koje ste JEDINO vi krivi imate obraza držati vašu smrdljivu šapu na onome što je nama sveto.
Kao da se nije ništa dogodilo i dalje nastavljate s vašom prljavom rabotom, a vaš angažman se širi na sve pore društva.
Nažalost, svjesni smo da postoje ljudi bez obraza pa će i bez obzira na rezultate, bez obzira na to što uništavaju sve oko sebe i dalje sebe vidjeti kao jedine i nezamjenjive.
Postavljamo pitanje jeste li sustavno i namjerno izvlačili novac iz kluba za svoju osobnu korist, ili je ovakva situacija rezultat vaše nekompetentnosti, neznanja i nebrige?
Bez obzira na odgovor, molimo vas povucite se u mišju rupu da vas u ovom gradu nitko nikada više ne vidi!, stoji u priopćenju Funcuta

Iz kategorije: Vijesti